Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons a participat la cea de-a doua reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă și noutăți
  3. Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons a participat la cea de-a doua reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate de la 1 iunie 2021, în contextul pandemiei de COVID-19.

Cea de-a doua reuniune a Comitetului interministerial pentru revenirea României la normalitate începând cu 1 iunie 2021, care a avut loc ieri, 28 Aprilie 2021, la Palatul Victoria, a evidențiat necesitatea adaptării măsurilor de relaxare treptată în funcție de specificul fiecărui domeniu de activitate.

La întâlnirea de la Palatul Victoria au participat reprezentanți ai ministerelor și instituțiilor implicate în gestionarea situației pandemice, precum și ai autorităților locale, sectoarelor turismului, culturii și organizării de evenimente. Aceștia au subliniat că susțin campania de vaccinare împotriva COVID-19 ca soluție certă pentru revenirea treptată a României la normalitate în condiții de siguranță sanitară pentru toată lumea.

 

Domnul Sorin Mierlea a ridicat problema asupra testelor antigen rapide covid 19  care se comercializeaza pe piata din Romania avand in vedere faptul ca exista o lista clara de astfel de teste recomandate de catre Comisia Europeana (https://ec.europa.eu/health/sites/health/files/preparedness_response/docs/covid-19_rat_common-list_en.pdf ).

Totodata domnul Mierlea si-a aratat deschiderea de a sustine Campania de informare a cetateanului consumator cu privire la actiunile ce vor fi intreprinse de institutiile statului.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu