Domnul Sorin Mierlea participa la lansarea oficiala a retelei locale Global Compact Network Romania

Astazi, 15 mai 2015 domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons -InfoCons participa astazi la lansarea oficiala a retelei locale Global Compact Network Romania. Evenimentul este organizat de:
• United Nations Global Compact, cu sediul central la New York, in calitate de coordonator al programului;
• The CSR Agency, organizatie gazda a programului pentru Romania,
• Ambasada Olandei la Bucuresti, in calitate de partener strategic, si Academia Romana, gazda a evenimentului.

Pactul Global al Natiunilor Unite (United Nations Global Compact – UNGC) este cea mai respectata initiativa de politica strategica adresata reprezentantilor mediului de afaceri, sectorului neguvernamental si academic, tuturor celor interesati sa isi alinieze operatiunile si strategiile la zece principii universal acceptate ce tin de drepturile omului, dreptul muncii, protectia mediului si anti-coruptie.
InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal