Domnul Sorin Mierlea participa la festivitatea de premiere defasurata in cadrul Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul „Costin C. Kiritescu” in parteneriat cu Primaria sectorului 6

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons – InfoCons  participa astazi 08 mai 2015 la festivitatea de premiere defasurata in cadrul Targului International al Firmelor de Exercitiu, organizat de Colegiul `Costin C. Kiritescu` in parteneriat cu Primaria sectorului 6 la Plaza Romania . Competitiile din cadrul targului au avut ca scop dezvoltarea competentelor antreprenoriale ale elevilor implicati in firmele de exercitiu. In cadrul Targului sunt inscrise peste  100 de firme de exercitiu din tara si strainatate.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal