Domnul Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat in cadrul Proiectului SOCIUS

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea participa la evenimentul organizat in cadrul Proiectului SOCIUS

Astazi, 30 aprilie 2015 domnul Sorin Mierlea -Presedinte al InfoCons va participa prin sustinerea unui scurt discurs la evenimentul organizat in cadrul  Proiectului `Servicii de Orientare, Consiliere și Indrumare a Studenților pentru carieră in științe sociale, arte și științe umaniste` – POSDRU/161/2.1/G/140906In Proiectul este implementat de Universitatea din București (beneficiar), in parteneriat cu Universitatea de Arhitectură și Urbanism `Ion Mincu` – București (P1) și cu Fundația `Dezvoltare in Europa` (P2).

Evenimentul se desfasoara la sediul Facultatii de Litere din cadrul Universitatii Bucuresti.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu