O delegatie a ANPCPPS Romania – InfoCons a participat la la Workshopul „Nord Sea Civil Society – Industry Dialogue – Stimulating a joint debate on sustainable raw material management”, desfasurat in cadrul Proiectului Cobalt

In data de 8 Octombrie, o delegatie a Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons a participat la Workshopul `Nord Sea Civil Society – Industry Dialogue – Stimulating a joint debate on sustainable raw material management`, desfasurat in cadrul Proiectului Cobalt – Awareness, Learning, Dialogue.

Partenerii Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, in cadrul proiectului sunt Universitatea  de Economie si Afaceri  din Viena,  Lulea University of technologie – Coepnhaga, Institutul Bio – by Deloitte – Paris, Institutul Ecologic – Berlin, Universitatea Tecnoma – Madrid.

Scopul proiectului este de a aborda astepcte mai largi in dezbaterea publica cu privire la gestionarea durabila a materiilor prime, luand in considerere atat productia, cat si sistemele finale de consum.

In cadrul evenimentului au luat cuvantul:

Andreas Endl – Institute for Managing Sustainability, Vienna University of Economics and Business, Austria
Kurt Muehmel – BIO by Deloitte, France
Anders Sand – Luleå University of Technology, Sweden
Sorin Mierlea – A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons
Per Kalvig  – The Geological Survey of Denmark and Greenland
Lennart Gustavsson, Georange
Sylvie Fraboulet-Jussila – Finnish Innovation Fund (TBC)
Jan Rosenkranz – Luleå University of Technology, Sweden
Horst Hejny – European I2Mine Project
Stephane Chervel – European EO-MINERS Project
Henning Holmström – Tasman Metals AB, Sweden

`Dialogul deschis pentru intelegerea reciproca, intre reprezentantii consumatorilor, industriei, reprezentanti ai institutelor de cerecetare si ai mediului univresitar, in vederea realizarii oportunitatilor necesare gestionarii durabile a materilor prime in Europa constituie o prioritate. Informarea si educarea reprezinta cheia reducerii consumului de materiale si de energie, atat din surse interne cat si eterne, in contextul dezvoltarii durabile la nivel global. `a precizat Sorin Mierlea, Presedintele A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons.

O delegatie a ANPCPPS Romania - InfoCons a participat la la Workshopul `Nord Sea Civil in cadrul Proiectul Cobalt - Protectia Consumatorilor O delegatie a ANPCPPS Romania - InfoCons a participat la la Workshopul `Nord Sea Civil in cadrul Proiectul Cobalt - Protectia Consumatorilor O delegatie a ANPCPPS Romania - InfoCons a participat la la Workshopul `Nord Sea Civil in cadrul Proiectul Cobalt - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal