Astăzi, 10 Februarie 2016, Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, participă la conferința `Noul regim de supraveghere Solvabilitate II – pentru asigurări puternice și credibile` organizată de Uniunea Națională a Societăților de Asigurare din România, sub egida Autorității de Supraveghere Financiară. Conferința este dedicată implementării Directivei Solvabilitate II în România, fiind analizat impactul implementării noului regim Solvabilitate II începând cu prima lună a anului 2016, atât din perspectiva industriei, cât și în ceea ce privește efectele noilor reglementări asupra consumatorului final.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu