Domnul Sorin Mierlea participa la Conferinta Nationala ARTS

Astazi, 04 iunie 2014 domnul Sorin Mierlea – Presedinte al InfoCons -InfoCons participa prin sustinerea unui discurs  la Conferinta Nationala a  Asociatiei Romane pentru Tehnica de Securitate  – editia a VI-a.

Domnul Sorin Mierlea va sustine o prezentare  avand ca titlu “Calitatea produselor definite de securitate, impact direct asupra consumatorului`

Conferinta are loc la Hotel Athenee Palace Hilton, avand ca tema “Criteriul pretului minim versus calitatea in serviciile de securitate`.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal