Domnul Sorin Mierlea la stirile de la ora 18.00 pe postul de televiziune Prima TV

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea la stirile de la ora 18.00 pe postul de televiziune Prima TV

Sorin Mierlea -InfoCons

Domnul Sorin Mierlea-  Presedintele InfoCons – InfoCons a acordat astazi, 21 august 2015  un interviu pentru stirile  Prima TV  de la ora 18.00, unde a discutat pe tema studiului efectuat de catre InfoCons  pe etichetele produselor  tip servetele umede de buzunar.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

IMG_4386 IMG_4387 IMG_4388 IMG_4389 IMG_4390

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu