Ieri, 25 februarie 2013, InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – Infocons, in parteneriat cu Federatia Nationala a Asociatiilor de Parinti – Invatamant Preuniversitar a lansat programul `Scoala Parintilor`, in Sala de Festivitati a Liceului « Alexandru Ioan Cuza » din Bucuresti.

            Manifestarea stiintifica este dedicata parintilor, familiei din societatea romaneasca, persoanelor preocupate de psihologie, sanatate, educatie, dezvoltare personala si promoveaza dialogul deschis intre psihologi si participanti.

Programul va oferi: sesiuni de informare pentru parinţi, servicii de consiliere educationala cu rol de suport, de care acestia au nevoie in scopul imbunatatirii relatiei parinti-copii-profesori. Aceste servicii vor fi promovate atat pe parcursul derularii proiectului, dar si ulterior, prin activitatile de popularizare la nivelul unitatilor scolare din tara.

            La eveniment au participat, alaturi de  parinti, cadre didactice,  reprezentanti ai administratiilor locale si inspectoratelor scolare : domnul Sorin Mierlea – Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania -InfoCons, doamna Mihaela Guna – Presedinte al Federatiei Nationale a Asociatiilor de Parinti – Invatamant Preuniversitar, domnul prof. univ. dr. Remus Pricopie, Ministrul Educatiei Nationale, domnul prof. Stelian – Victor Fedorca, Secretar de Stat – invatamant preuniversitar, Ministerul Educatiei Nationale si domnul prof dr.Sorin Oprescu – Primarul General al Capitalei.

            In cadrul intalnirii, Ministrul Educatiei Nationale, Primarul General al Capitalei si Secretarul de Stat au primit din partea FNAP-IP si InfoCons – InfoCons, diplome de Membru de Onoare pentru implicarea domniilor lor in scoala romaneasca si educatia copiilor nostri.

            InfoCons -InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal