Domnul Sorin Mierlea – in direct la emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Domnul Sorin Mierlea – in direct la emisiunea „Neatza cu Razvan si Dani”

Astazi, la ora 9:00, presedintele Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons, dl. Sorin Mierlea, va fi prezent, ca invitat, in cadrul emisiunii ‘Neatza cu Razvan si Dani’ unde va discuta despre Ziua Internationala a Proprietatii Intelectuale dar si despre evenimentul care va fi organizat de A.N.P.C.P.P.S. Romania la Curtea de Apel Bucuresti, in cinstea acestei zile.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu