Domnul Sorin Mierlea a vorbit despre importanța Jurnalului Evenimente Imobil în cardul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari

Domnul Sorin Mierlea, Președinte InfoCons, a vorbit în cadrul Conferinței Naționale a Asociațiilor de Proprietari despre importanța deținerii unui Jurnal Evenimente Imobil și a păstrării unei evidențe referitoare la lucrările de întreținere, de reparație, a modificărilor efectuate atât din perspectiva calității, a trasabilității materialelor utilizate, a evidenței manoperei specializate, dar și de reducere a componentei de evaziune fiscală și utilizării materialelor neconforme din punct de vedere al securității și siguranței cetățeanului care achiziționează un astfel de spațiu sau care accesează un astfel de spațiu public sau privat.

Jurnalul evenimente imobil` parte integrantă a Cărții tehnice a construcției și reprezintă un mijloc modern, european de siguranța și securitate a construcțiilor și imobilelor în conformitate cu normativele naționale și europene. Acest Jurnal este securizat cu marcajul de securitate și siguranta – holograma PRO-Q, în cadrul Programului Național Anticontrafaceri.

Pentru mai multe informații cu privire la acest Proiect și pentru dotarea spațiilor publice și private cu “Jurnal evenimente imobil` parte integrantă a Cărții tehnice a construcției, ne puteți contacta la office@infocons.ro, persoana de contact: Mihaela Radu.

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal