Domnul Sorin Mierlea a participat la prima întâlnire a grupului de lucru pentru actualizarea legislației privind protecția consumatorilor

Domnul Sorin Mierlea – Presedinte InfoCons a participat ieri, 18 Martie 2021 la o primă întâlnire a grupului de lucru pentru actualizarea legislației privind protecția consumatorilor, grup creat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului (MEAT).

La aceasta prima sedinta au participat reprezentanti ai Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si ai industriei de înfrumusețare.

La urmatoarele intalniri ale Grupului de Lucru vor participa si reprezentanti ai altor sectoare, pentru ca propunerile de modificare a legislatiei pentru protectia consumatorilor sa cuprinda punctele de vedere ale intregii industrii din Romania pentru ca aceasta sa fie armonizata la nivel european si national.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal