InfoCons – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. InfoCons – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

InfoCons – InfoCons a participat in perioada 9- 11 mai 2014 la Targul National Imobiliar ce a avut loc in Bucuresti, la Palatul Parlamentului. In cadrul acestui targ au fost prezente peste 92 de companii ce au prezentat oferte atat pentru locuintele vechi cat si pentru cele noi.

InfoCons - InfoCons a participat la Targul National Imobiliar  - Protectia Consumatorilor InfoCons - InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

InfoCons - InfoCons a participat la Targul National Imobiliar  - Protectia Consumatorilor
InfoCons – InfoCons a participat la Targul National Imobiliar

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au diseminat materiale informative – educative realizate in cadrul Campaniei Nationale de Educare si Informare – “o9atitudine!`, pe diferite teme de interes  atat pentru vizitatori  cat si pentru participanti.

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Fii INFORMAT! IA ATITUDINE – 0219615

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal