Domnul Sorin Mierlea a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena 1

Astazi, 07 septembrie 2014, Domnul Sorin Mierlea – Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons a acordat un interviu pentru postul de televiziune Antena 1. Interviul va fi difuzat in editia de Stiri de la ora 19:00, unde vor fi oferite informatii despre sondajul realizat pe platforma www.teste-comparative.ro cu privire la faptul ca romanii sunt interesati sa compare produsele inainte de a face o achizitie.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal