Domnul Sorin Mierlea a acordat interviuri pentru posturile de televiziune B1 TV si Prima TV

Astazi, Domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, a acordat interviuri pentru postul de televiziune B1 TV pe tema studiului facut la produsele de tip mustar ce va fi difuzat la Stirile Serii si pentru postul de televiziune Prima TV pe tema comunicatului transmis ieri referitor la depozitele la banci – cum sa nu pierzi bani, ce va fi difuzat la Stirile de la ora 18:00.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal