Dl. Sorin Mierlea, speaker in cadrul suitei de evenimente Business Days

Astazi, 10 decembrie 2013, domnul Presedinte al Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Startegiilor din Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, participa in calitate de speaker la  Masa rotunda “Viziunea viitorului din perspectiva unui oras cu influente nationale. Cum se poate implica mediul de business in implementarea strategiilor de dezvoltare pe termen lung`, eveniment ce are loc in cadrul suitei de evenimente Business Days,  la Universitatea Romano-Americana din Bucuresti.

Suita de evenimente Business Days este conceputa in jurul ideii de a crea o platforma de oportunitati de business networking pentru manageri si antreprenori. Evenimentele sunt astfel creionate incat sa ofere maximum de beneficii celor 3 mari categorii de stakeholderi ai proiectului: participanti, parteneri si speakeri. Evenimentele sunt gandite sa se desfasoare pe durata a doua zile. Fiecare zi are o structura impartita pe 3 planuri: – conferinte – cu focus pe dezvoltarea unei atitudini pozitive, prin inspiratie, povesti de success, exemple motivationale, impartasirea unor viziuni, analiza de trenduri si tendinte -workshopuri – cu focus pe dezvoltarea abilitatilor de management si antreprenoriale prin schimb de experienta, microtraininguri, prezentari de studii de caz si exemple de buna practica sau exercitii de simulare -sesiuni de business networking formale – atat pentru oameni cu experienta in networking cat si pentru incepatori.

InfoCons – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal