Dl. Presedinte Sorin Mierlea prezent in cadrul emisiunii “Intrebari si raspunderi” la TVR, de la ora 18:50

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Dl. Presedinte Sorin Mierlea prezent in cadrul emisiunii “Intrebari si raspunderi” la TVR, de la ora 18:50

In aceasta seara, domnul Presedinte al A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons, Sorin Mierlea, va fi prezent in platoul emisiunii “Intrebari si raspunderi` difuzata in direct, la TVR 1, in intervalul orar 18:50-19:40. In cadrul emisiunii de astazi se va discuta pe marginea cazurilor mediatizate in presa in ultima perioada, privind platile informale din cadrul invatamantului preuniversitar.

 Nu ratati emisiunea!

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu