Ambasadori `Citește eticheta! Cere bonul fiscal! Ia Atitudine!`

Sub egida Proiectului Național de informare și conștientizare a cetățenilor `o9atitudine!`, cu ocazia Zilei Mondiale a Drepturilor Consumatorilor – 15 martie, InfoCons continuă Campania `Citește eticheta! Cere bonul fiscal! Ia Atitudine!`. Prin această campanie ne dorim conștientizarea cetățenilor cu privire la drepturile pe care le au, în calitatea lor de consumatori, și promovarea aplicației GRATUITE InfoCons.

În acest scop mai multe personalități din România ni s-au alăturat, cu titlul de Ambasadori ai acestei Campanii, și sperăm să reușim îmbogățirea listei de Ambasadori cu multe alte nume de prestigiu pentru a schimba atitudinea cetățeanului român de la pasivitate la implicare, adoptând fiecare o9atitudine!

Anca Țurcașiu

Cosmin Vladimirescu

Daniela Nane

Dragoș Petrescu

George Ivașcu

Medeea Marinescu

Paul Silviu Anghel

Sorin Mierlea

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal