Disponibilitate serviciu identificare produse prin aplicatie

 1. Acasă
 2. Comunicate de presă
 3. Disponibilitate serviciu identificare produse prin aplicatie

In aceasta dimineata, tehnicienii nostri au incheiat o sesiune de verificari si teste pentru serviciul de identificare produse prin aplicatie dupa codul de bare. Din acest motiv, serviciul a fost indisponibil cateva ore.

Va asiguram pe aceasta cale ca aceste teste si verificari au ca scop imbunatatirea sistemului si apreciem foarte mult feedbackul pe care l-am primit din partea consumatorilor.

Descarca Aplicatia InfoCons pentru telefoane mobile GRATUIT din PlayStore Andorid si AppStore iOS.

 1. Accesa o baza de date de peste 20.000 de produse, incepand de la produse alimentare, cosmetice, curatenie pana la produse electronice si electrocasnice, printr-o simpla scanare a codului de bare.
 2. Depune o sesizare/solicita consultanta direct din meniul aplicatiei
 3. Accesa din meniu Setul de Informatii Utile Pentru Consumatori, precum Telefonul consumatorului, Asigurări, Știați că…?, Drepturile Consumatorilor în UE, Iluminat mai bun!, Numere Utile, Călătorii, Cumpărături, Cutremure, Dicționar ingrediente (aditivi alimentari), Fenomene naturale, Incendii, Inundații, Produse financiar-bancare, Servicii de telefonie, Situații de urgență.
 4. Accesa din meniu Dictionarul General pentru Consumatori al Aditivilor Alimentari
 5. Accesa Testele Comparative realizate in cadrul consortiului I.C.R.T. – International Consumer Research & Testing si nu numai, cu privire la mii de produse si servicii
 6. Apela direct din aplicatie Numarul pentru Consultanta si Informatii in domeniul Protectiei Consumatorilor al InfoCons, 021 9615
 7. Accesa Informatii Utile pentru Calatorii in si din Uniunea Europeana, precum si informatii despre fiecare tara in parte, precum Conditii de intrare si regim de sedere, Conditii pentur eliberarea permiselor de munca, Siguranta si criminalitate, Amenintari teroriste, etc.
 8. Accesa contul tau de Membru Simpatizant al InfoCons direct din meniul aplicatiei.

Vino alaturi de noi! Ai scanat un produs si nu l-ai regasit in baza de date? Ajuta-ne sa actualizam baza de date cu produse noi!

Trimite-ne un e-mail in care sa atasezi fotografii cu eticheta produsului si detalii despre magazinul de unde l-ai achizitionat pe adresa aplicatie@infocons.ro, iar noi vom adauga in aplicatie informatiile de pe eticheta si aditivii alimentari!

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal