« Înapoi la index

Aditiv alimentar cu rol de potenţiator de aromă (modificator de aromă) , obţinut din trestie de zahăr, din gelatină sau pe cale sintetică. Glicina este un aminoacid constituent natural al proteinelor. Corpul uman îl sintetizează, fără a avea nevoie de o sursă specială din exterior. Se foloseşte în special ca nutrient pentru drojdia de panificaţie, ca afânător pentru pâine şi în unele suplimente dietetice.
Cantitate max zilnica permisa/corp: Doza zilnică admisibilă nu este limitată.
Descriere cantitate max zilnica permisa: Doza zilnică admisibilă nu este limitată.
Doza de încorporare în alimente: Nespecificat
Descriere doza de încorporare în alimente: Se adauga in cantitatile prevazute de retete.
Efecte secundare: Nespecificat
Contraindicatii:Nespecificat
Descriere contraindicatii:
Utilizabil pentru copii: NU
Descriere utilizare copii: Nu este permis în alimentele destinate sugarilor şi copiilor mici.

« Înapoi la index