O echipa formata din experti ai A.N.P.C.P.P.S. Romania a lucrat, alaturi de reprezentantii Universitatii “Aurel Vlaicu` din Arad, la actualizarea informatiilor prezentate pe site-ul www.dolceta.eu, sectiunea in limba romana.

Expertii A.N.P.C.P.P.S. Romania au actualizat informatiile si testele de verificare a cunostintelor din cadrul Modulului 1 (Drepturile consumatorilor) si Modulului 2 (Servicii financiare).

Proiectul Dolceta – Development of On Line Education Tools for Adults este implementat la nivelul celor 27 de state membre ale Uniunii Europene si ofera consumatorilor cunostintele necesare pentru a compara produsele si serviciile de pe piata, pentru a decide in privinta achizitiilor pe care le fac si pentru a-si apara drepturile legitime de care beneficiaza in calitate de consumatori. Informatiile legale si practice sunt adaptate pentru caracteristicile nationale ale fiecarei tari.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu