‘Gandul la acest cuvant aduce pentru cei mai multi dintre noi un zambet, o amintire placuta, adierea de racoare in zilele toride, dorinta copilului din noi. Dar …Sa nu uitam!

Inghetata este tot un produs care trebuie sa aiba eticheta in limba romana, termenul de valabilitate, modul de depozitare si nu in ultimul rand ingredientele. Si aici Atentie! Ingredientele sunt afisate in ordine descrescatoare, asa ca trebuie sa fim responsabili cand cumparam un astfel de produs pentru noi sau pentru copiii nostri si sa nu transformam ceva ce ar trebui sa fie un moment placut in altceva neplacut.

Asa ca … depinde de noi, depinde de tine sa alegi intelept! Si pentru aceasta noi suntem alaturi de tine testand comparativ si produsele tip inghetata si asigurand consiliere gratuita membrilor nostri. Deci? Te asteptam alaturi de noi si suntem alaturi de tine! 021-9615 telefon cu apelare cu tarif normal in reteaua Telekom non – stop si pe site-ul www.protectia-consumatorilor.ro.’

Sorin Mierlea -Presedinte InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal