Cum se masoara cei 9 ani de o9atitudine?

In proiecte de succes, oameni dedicati care vor o lume mai buna, mai informata, in parteneri care s-au alaturat acestei cauze, dar mai ales in consumatori care isi stiu drepturile si lupta pentru ele, dar si pentru `drepturile` mediul inconjurator. Au fost 9 ani de succes, la care am avut si noi ocazia sa contribuim. La cat mai multi astfel de ani cu rezultate peste asteptari si sa nu va pierdeti niciodata pasiunea! 

Dana Nae Popa, Agentia Pastel

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal