Ioan Turc- Primarul Municipiului Bistrita InfoCons Protectia Consumatorului 29 aprilie 2021

Stimate domnule Președinte,

Vă felicit cu ocazia împlinirii a 18 de activitate și vă asigur că munca dumneavoastră, depusă în sprijinul și folosul cetățenilor,  este  una  de care societatea noastră are nevoie.

Campaniile pe care Ie-ați inițiat, care au vizat de-a lungul timpului o gamă variată de domenii, reprezintă pași importanți în împlinirea dezideratului asumat — acela de a contribui la schimbarea mentalității și atitudinii consumatorilor din consumatori pasivi în consumatori activi.

Vă doresc mult succes în activitatea dumneavoastră și de acum înainte și vă asigur că Primăria municipiului Bistrița va rămâne în continuare un partener al demersurilor dumneavoastră puse în slujba cetățeanului.

Cu stimă,

Ioan Turc

Primarul Municipiului Bistrita 

 

Mesajul poate fi vizualizat AICI 

 

 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal