Cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul

S-a desfasurat cursul de instruire privind serviciile financiare cu amănuntul (Retail Financial Services), in perioada 17 noiembrie – 19 noiembrie 2010 (inclusiv) in Bruxelles, organizat de catre Organizatia Consumatorilor europeni. Organizaţia BEUC (the European Consumers´ Organisation), are 44 membri – organizaţii independente naţionale de consumatori din 31 de ţări europene (UE, SEE şi ţările candidate).

TRACE (Training for consumer empowerment), organizeaza anual cursuri de initiere si specializare in domeniul protectiei consumatorilor.

In cadrul cursului Retail Financial Services a participat o membra a InfoCons. Cursul a fost rulat în limba engleză. Pe langa partea teoretica oferita de cursurile TRACE a fost oportunitate de a întâlni colegi din întreaga Europă. Au participat reprezentanti din 15 ţări diferite din cadrul asociatiilor pentru consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal