Cum să alegi fructele și legumele din piață? – Eu, Consumatorul, 28 Aprilie la TVR 1

  1. Acasă
  2. Superconsumatorul
  3. Cum să alegi fructele și legumele din piață? – Eu, Consumatorul, 28 Aprilie la TVR 1

Vineri, 28 Aprilie 2017, începând cu ora 22:30, revenim cu informaţii proaspete la o nouă ediţie `Eu, consumatorul` la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

Gazda emisiunii, Sorin Mierlea, Președintele InfoCons, va fi însoţit la cumpărături de actrița Maria Buză, în căutarea unor produse agroalimentare proaspete și de calitate prin piețele bucureștene.

Vom afla sfaturi utile despre legume, fructe și alte produse, dar și despre ce autorizații trebuie să dețină producătorii pentru cumpărături fără capcane, mâine seară, începând cu orele 22:30 la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

`Eu, consumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal