Cum pot compara comisioanele aferente contului percepute de diferite bănci?

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Cum pot compara comisioanele aferente contului percepute de diferite bănci?

Formatul de prezentare al broșurilor referitoare la tarifele bancare este realizat într-un mod echilibrat și comparabil, și trebuie să respecte următoarea ordine: tarife pentru cele mai utilizate servicii legate de cont, cum ar fi cardul de debit, overdraft, retragerea numerarului; taxe individuale pentru alte servicii trebuie să fie enumerate; tarife pentru pachetele de conturi.

Citește și:

Returnarea in termen de 14 zile

Ce e de făcut

Consultă Europa ta pentru mai multe detalii despre conturile bancare în UE. European Banking Authority's Consumer Corner are informaţii despre cum poţi face o plângere împotriva unei bănci şi o listă cu autorităţile naţionale pe care le poţi contacta. Pentru un litigiu transfrontalier cu o bancă, o companie de carduri de credit, o companie de asigurări sau o societate de investiţii, consultă sistemul UE FIN-NET.

Sursa: Europa.eu

Citește și:

Ești asigurat? Cum te-ai asigurat? Ai citit contractul de asigurare?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: reclamatii@protectia-consumatorilor.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal