Cum alegem echipamentul sportiv? Eu, consumatorul, 22:30, la TVR1

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Cum alegem echipamentul sportiv? Eu, consumatorul, 22:30, la TVR1

Cum ne alegem articolele sportive potrivite? La ce trebuie să fim atenți când cumpărăm echipamentul și ce locuri alegem atunci când facem sport?

Vineri, 16 Iunie 2017, începând cu ora 22:30, Gazda emisiunii, Sorin Mierlea Președinte InfoCons şi invitata sa, Cori Grămescu, coach de lifestyle și antreprenoare, ne vor arăta cum să îmbinăm stilul personal cu nevoia de a avea haine de calitate pentru orele petrecute în sala de sport.

Informații și sfaturi de sezon utile pentru cumpărături în siguranță și o viață sănătoasă vineri seară, într-o nouă ediţie `Eu, consumatorul` la TVR 1 și www.tvrplus.ro.

`Eu, consumatorul` este o emisiune informativă despre drepturile cumpărătorilor în calitatea lor de consumatori, pentru ca aceștia să aibă o atitudine activă, să aibă acces la o informație corectă, transparentă, independentă, și astfel să devenim cu toții consumatori europeni care să-și cunoască cu adevărat drepturile și să ni le și revendicăm.

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu