Cosmin Vladimirescu – Country Manager MasterCard Romania InfoCons Protectia Consumatorului 27 mai 2015

‘Împreună cu InfoCons, suntem mândri să promovăm o atitudine responsabilă și informată, care reprezintă fundamentul consumatorului european modern. Sprijinind eforturile de educație financiară și civică, InfoCons s-a dovedit de nenumărate ori un partener extrem de valoros pentru MasterCard, cu care ne dorim să creăm programe de impact, care să producă efecte vizibile în piață. Consumatorul este mereu punctul central în inițiativele MasterCard, iar produsele și solutiile dezvoltate pentru acesta au ca prim scop creșterea siguranței și a ușurinței folosirii cardului în plățile de zi cu zi, aducând posesorilor de carduri un plus de confort și valoare. Datorită experienței noastre globale, consumatorii din România beneficiază de o gamă vastă de soluții adaptate complet nevoilor de siguranță, rapiditate și ușurință. Astfel, posesorii de carduri MasterCard au la dispoziție tehnologia Contactless, MasterPass, serviciul In Control, precum și programe de loializare și beneficii.

Cu ocazia zilei mondiale a consumatorilor, dorim să felicităm InfoCons pentru inițiativele sale și pentru eforturile pe care le depune în mod constant pentru a educa și a informa consumatorii cu privire la drepturile pe care aceștia le au.’

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal