Ramona Bulcu – Procuror şef Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

O 9 atitudine ! de 9 ani

`9`, o cifră definitorie pentru deviza `o 9 atitudine`, care coincide, totodată, cu numărul anilor ce au trecut de la înfiinţarea acestei organizaţii, ce a reuşit în acest scurt interval de timp să se imprime în mentalul colectiv ca un exemplu de implicare în promovarea şi protejarea drepturilor consumatorilor.

În cei aproape 6 ani de la momentul încheierii unui protocol de colaborare între Ministerul Public şi alte 32 de instituţii şi organizaţii în materia dreptului de proprietate intelectuală, Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din România s-a dovedit un partener extrem de dinamic în cadrul programelor comune derulate.

Profit de ocazie pentru a felicita echipa managerială, dar şi întreg colectivul asociaţiei, atât în nume personal, cât şi în numele Procurorului General al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, doamna Laura Codruţa Kövesi, pentru rolul de dascăl asumat de ANPCPPS prin campaniile de informare, educare şi creare de bune practici.

Ramona Bulcu

Procuror şef Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie  

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal