cobalt_logo_InfoCons_Protectia Consumatorilor - Protectia ConsumatoruluiIn perioada 28-29 noiembrie 2013, o delegatie a Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons participa la Conferinta de lansare a Proiectului European COBALT  avand titlul  “Necesitatile industriei si societatii cu privire la gestionarea durabila a  materiilor prime in Europa`, la Brussels la Bedford Hotel and Congress Centre.

In cadrul Proiectului European COBALT, InfoCons – InfoCons  este partener alaturi de University of Economics of Business-Institutul de Management al Sustenabilitatii din Viena (Austria), Institutul Ecologic Gemmeinnutzige GmbH din Berlin (Germania), Universitatea Tehnologica din Lulea (Suedia), Departamentul de Inginerie a Mediului si Resurselor Naturale și TECNOMA, S.A. din Madrid (Spania).

COBALT este un proiect european care isi propune sa aduca impreuna reprezentanti ai industriei, ai  societatii civile, entitati din domeniul cercetarii si autoritati publice pentru a stimula o dezbatere eficienta pe tema materiilor prime.

Proiectul isi propune sa contribuie la eficientizarea constientizarii, a invatarii si a transferului de cunoastere in domeniul utilizarii sustenabile a materiilor prime si  se concentreaza asupra identificarii celor mai bune metode de a pune in practica viitoarele activitati de inovare. In cadrul proiectului, se  va explora modul in care nevoile industriei europene si ale societatii civile pot fi abordate simultan prin inovare.

Prezenta Asociatiei Nationale pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor din Romania – InfoCons  este o sansa pentru schimbarea de mentalitate din Romania in domeniul utilizarii sustenabile a materiilor prime si pentru constientizarea importantei  problematicii proiectului pentru dezvoltarea unei economii aflate in acord cu exigentele lumii contemporane.

Click pentru a vizualiza Agenda evenimentului si Speakerii.

Asociaţia Naţională pentru Protecţia Consumatorilor şi Promovarea Programelor şi Strategiilor din Romania – InfoCons, unica organizaţie din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociaţie de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct şi indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federaţiei Asociaţiilor de Consumatori.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal