Astazi, 3 noiembrie 2012 , reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons au participat la Adunarea Generala a Federatiei Nationale a Asociatiilor de Pariniti  – Invatamant Preuniversitar si Conferinta Nationala a Parintilor, ce a avut loc la Colegiul National “Matei Basarab` din Bucuresti incepand cu ora 12.00.

In cadrul acestei sedinte au fost prezenti : doamna Prof. Univ. Dr. Ecaterina Andronescu – Ministrul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, domnul Robert Negoita -Primarul sectorului 3, domnul Constantin Traistaru – Inspector Scolar General – Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti, doamna Mihaela Guna – Presedinte FNAP-IP, domnul Mircea Poenaru -Presedinte regional Bucuresti al FNAP-IP, Presedinti ai Comitetelor de Parinti din unitatile de invatamant din municipiul Bucuresti, Presedinti ai Organizatiilor Regionale si Judetene ai FNAP-IP, cadre didactice, reprezentanti ai Administratiei Locale si si Federatiilor Sindicale din Invatamantul Preuniversitar.

InfoCons are incheiat un Protocol de colaborare cu FNAP-IP in vederea promovarii unor proiecte comune, acest parteneriat fiind mentionat si in raportul de activitate pentru anul 2010-2012 prezentat participantilor de FNAP-IP.

Asociatia Nationala pentru Protectia Consumatorilor si Promovarea Programelor si Strategiilor dinRomania- InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu