CONCURS FOTO: “TURISMUL & ENERGIA DURABILA: SUSTINEREA DEZVOLTARII DURABILE.”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. CONCURS FOTO: “TURISMUL & ENERGIA DURABILA: SUSTINEREA DEZVOLTARII DURABILE.”

A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons prezinta initiativa Organizatiei Mondiale a Turismului- agentie specializata a ONU (UNWTO) de a lansa un concurs foto cu ocazia Zilei Mondiale a Turismului 2012.

Tema acestui concurs este “Turismul & Energia durabila: Sustinerea dezvoltarii durabile.`

Ce fel de fotografii se cauta?

Pentru ca Ziua Mondiala a Turismului 2012 sarbatoreste rolul turismului in realizarea unui viitor energetic mai durabil, se cauta imagini care surprind modul in care sectorul turismului implementeaza  noi idei de crestere a eficientei energetice si de utilizare a energiei din surse regenerabile in cadrul operatiunilor sale, sau fotografii care arata modul in care turismul aduce energia moderna in comunitatile locale. Fotografiile ar putea surprinde, de asemenea, modul in care voi, ca turisti, luati masuri concrete pentru un turism mai durabil.

Concursul este deschis tuturor persoanelor

Premiile sunt dupa cum urmeaza:

Premiul 1 – O excursie de sapte zile dus-intors in Spania pentru doua persoane

Urmatorii 4 clasati vor fi premiati cu un aparat foto digital

Fotografiile castigatoare vor fi prezentate de asemenea  pe www.UNWTO.org

Termenul limita pentru participare este 31 august 2012.

Castigatorii vor fi anuntati si notificat la inceputul lunii septembrie 2012.

Pentru a intra in acest concurs fiecare participant este obligata sa se inregistreze si sa obtina un numar de identificare electronica.
Detaliile concursului se gasesc in link-ul:

http://wtd.unwto.org/en/content/world-tourism-day-photo-competition-2012

InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International,  membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Pe același subiect

Distribuie

Meniu