Comunicat de presa privind incetarea activitatii IBERWOLRD

A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons informeaza ca Agentia de Stat pentru Siguranta Aeriana din Spania (AESA) a fost informata  de incetarea operatiunilor efectuate de IBERWORLD AIRLINES/ORBEST.

Pe 4 aprilie 2013, Tribunalul din Palma de Mallorca a initiat procedura de faliment voluntar. Pe 12 aprilie 2013 a fost publicat  un edict  in Buletinul de Stat Oficial spaniol (BOE). Utilizatorii afectati de intreruperea operatiunilor cu IBERWORLD AIRLINES / ORBEST trebuie sa prezinte la Administratia Falimentului existenta creantelor lor in decurs de 1 luna de la publicarea in BOE. Termenul de depunere a creditelor se termina in data de 13 mai 2013. Creditorii sau partile interesate trebuie sa se prezinte in fata instantei cu reprezentantul legal si un avocat, in conformitate cu articolul 184.3 din Legea privind falimentul.

Administratia Falimentului din Spania a hotarat ca cererile in scris sa fie depuse  prin:

1. adresa postala: C / Cecilio Metelo, n r. 11, Escalera A, 5-B. 07003 Palma de Mallorca

2. website: www.webconcurso.es / orizonia.es

In urma publicarii edictului, AESA nu poate media solutionarea cereriilor. AESA, ca  responsabila de asigurarea punerii in aplicare a Regulamentului (CE) 261/2004 din 11 februarie, care reglementeaza drepturile pasagerilor in caz de anulare, a refuzului la imbarcare, intarzieri lungi, va informeaza cu privire la inceputul acestei proceduri de faliment, in scopul de a va putea prezenta creditul sau creditele dvs.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

sursa: www.anpc.gov.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal