Competitie sportiva in cadrul proiectului „Si noi suntem europeni!”

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Competitie sportiva in cadrul proiectului „Si noi suntem europeni!”

Astazi, 07 iunie 2013, reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons, au participat, in calitate de parteneri, la o competitie sportiva (handball si fotbal) in cadrul proiectului ‘Si noi suntem europeni’. Activitatea este ultima din acest an scolar si se desfasoara intre 3 scoli: Scoala cu clasele I-VIII nr. 1 Pantelimon, Scoala cu clasele I-VIII nr. 2  Darvari  – Ciorogarla si Scoala cu clasele I-VIII nr. 2  Stoenesti,  Judetul Giurgiu.

Toti participantii la competitie, au primit din partea A.N.P.C.P.P.S. Romania-InfoCons, premii constand in reviste, sepci si apa, precum si materiale educative-informative pe diferite teme, din cadrul Campaniilor de Educare si Informare a consumatorilor derulate de asociatie.

InfoCons – InfoCons – o9atitudine ! – InfoCons, unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu