Columbia / Colombia

Capitala: Bogotá

Columbia este o republică prezidențială situată în America de Sud, în zona fusului orar UTC-5 și întinsă pe o suprafață de 1.141.748 km². Cu o populație estimată de 47.425.437 de locuitori, a căror limbă oficială este spaniola, Columbia se situează pe locul 3 ca populație între țările din America Latină, după Brazilia și Mexic. Moneda folosită în Columbia este peso-ul columbian. Cunoscută pentru trecutul tulburat de luptele dintre cartelurile de droguri și forțele de ordine, Columbia a devenit o atracție turistică foarte importantă a Americii de Sud, fiind unica țară din America de Sud care are ieșire la ambele oceane: Atlantic și Pacific.

SOS Infocons este prima aplicatie care poate fi utilizata in Romania si oriunde in lume, pentru a intra in contact imediat cu autoritatile din tara unde se efectueaza calatoria sau cu prietenii in eventualitatea producerii unor evenimente grave.

Descarca aplicatia pe dispozitivul tau Android , iOS sau Huawei GRATUIT

Aplicația InfoCons Scanează Codul de Bare pentru telefoanele cu Android, iOS cât și pentru cele cu Huawei.

Poți cumpăra produsele dorite din magazinele clasice sau magazinele online, dar trebuie să fii atent la ofertele prezentate și, mai ales, trebuie să-ți cunoști drepturile! Examinează cu atenție ofertele comerciantilor, analizează `chilipirurile` oferite pe site-uri.

Acceseaza Informații Utile pentru Călătorii, precum și informații despre fiecare țară în parte, precum Condiții de intrare și regim de ședere, Condiții pentru eliberarea permiselor de muncă, Sigurantă și criminalitate, Amenințări teroriste, etc.

E-mail: Columbia@infocons.ro

Sesizari:

Columbia@protectia-consumatorilor.ro

columbia@protectiaconsumatorului.ro

columbia@consumers-protection.ro

columbia@consumer-protections.org

Whatsapp: +40 732 008 969

Telefon: +40 21 9615

www.infocons.ro

www.protectia-consumatorilor.ro

www.protectiaconsumatorului.ro

www.consumersprotection.org

www.consumers-protection.org

www.consumers-protection.ro

Protecția consumatorului – Columbia

Superintendența de Industrie și Comerț (SIC) / Industria y comercio Superintendencia / The Superintendence of Industry and Commerce

SIC este subordonată guvernului columbian și oferă informații importante cu privire la protecția consumatorilor, ocupându-se de problemele acestora.

Adresa: Carrera 13, nr.27-00, et.1,5 – Bogota, cod postal 110311

Website: http://www.sic.gov.co/que-es-la-proteccion-al-consumidor

Nr. telefon: 06715920400

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal