Ciprian CIUCU – Primarul Sectorului 6 InfoCons Protectia Consumatorului 10 mai 2021

Felicitari, InfoCons, la implinirea a 18 ani de activitate in sprijinul  drepturilor consumatorilor din Romania! Tot acest timp reprezintă un demers pentru viata sănătoasă pe care ne-o dorim cu toții, iar acest lucru implică drepturile și responsabilitatile noastre, in calitate de consumatori. Suntem cetățeni, vrem sa  trăim intr-un  mediu corespunzator, dar depinde foarte mult de implicarea noastră pentru cresterea calitatii vietii cu „o9atitudine!”. Spor  in toate proiectele pe care le desfasurati, vă multumim pentru colaborare si sprijin!

La Multi Ani!

Cu deosebită consideratie,

Ciprian CIUCU

Primarul Sectorului 6

 

Mesajul poate fi vizualizat AICI 

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal