Astfel, incepând cu anul 2011, Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România isi redeschide portile, fiind structura gazdă a Centrului Europe Direct Brașov, membră a reţelei de informare Europe Direct, un mare avantaj pentru cetățenii județului Brașov deoarece vor avea acces la informaţii atat cu caracter general despre Uniunea Europeană cat si la servicii locale de informare oferite de acest centru.

Reţeaua de informare Europe Direct este activă în toate statele membre şi este formată din birouri axate pe comunicare, resurse şi contactul dintre organizatori de evenimente şi experţi (480 de centre de informare UE repartizate în toate statele membre; 400 de centre de documentare; 400 de experţi (Echipa Europa). Centrele de informare oferă informaţii cu caracter general despre UE (campanii de sensibilizare, site-uri, publicaţii, relaţii cu presa locală) şi răspund întrebărilor adresate de public, personal sau prin telefon/e-mail.

8-12.12.2010

În perioada 8 – 12 decembrie, Reprezentanţa Comisiei Europene în România a organizat seminarul `Social Media` pentru rețeaua de centre de informare și comunicare EUROPE DIRECT din România, la Hotel Danubius din localitatea Sovata, județul Mureș.

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal