Centrul de Informare Europe Direct Brasov la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Centrul de Informare Europe Direct Brasov la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi

Asociația Națională pentru Protecția Consumatorilor și Promovarea Programelor și Strategiilor din România (A.N.P.C.P.P.S. Romania) este structura gazdă a Centrului Europe Direct Brașov – membră a reţelei de informare Europe Direct – ce ofera acces la informaţii atat cu caracter general despre Uniunea Europeană cat si la servicii locale de informare.


Reprezentanta
Centrului de Informare Europe Direct Brasov a participat vineri, 28.09.2012 intre orele 08.30 – 12.30, in colaborare cu Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca Brasov – EURES Brasov, la Bursa Locurilor de Munca pentru Absolventi unde au fost diseminate materiale de informare europeana. In cadrul acestui eveniment au participat aproximativ 800 persoane care, pe langa materialele informative, au primit si consultanta pe teme europene si de protectia consumatorilor.

Obiectivul general al Centrului de Informare îl constituie îmbunătăţirea nivelului de comunicare, facilitarea unei interacţiuni directe între cetăţeni şi Comisia Europeană prin informarea activă şi directă atât a populaţiei cu privire la activitatea şi dezideratele organismelor europene şi prin promovarea şi susţinerea conceptului de cetăţenie europeană activă, cât şi a instituţiilor europene cu privire la modalitatea în care sunt percepute acţiunile şi activităţile lor de către cetăţeni.

             

Cu deosebita consideratie,

GABRIELA TUDOR

Coordonator Centru Europe Direct Braşov

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu