CCIR pune la dispoziția mediului de afaceri catalogul Incoterms 2020

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. CCIR pune la dispoziția mediului de afaceri catalogul Incoterms 2020

Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR) pune la dispoziția mediului de afaceri cea mai nouă ediție a catalogului Incoterms 2020, publicație ce cuprinde condițiile comerciale referitoare la livrarea mărfurilor. Astfel, importatorii și exportatorii de pretutindeni pot intra în posesia unui instrument comercial performant, care să le permită dezvoltarea susținută a afacerilor.

Citește și:

Antitrust: Comisia amendează Coroos și Groupe CECAB 31,6 milioane EUR pentru participarea la cartelul de legume din conserve

Catalogul Incoterms 2020 cuprinde note explicative mai detaliate, cu o grafică îmbunătățită, ilustrând, în acest mod, responsabilitățile importatorilor și exportatorilor pentru fiecare regulă comercială în vigoare. Totodată, oamenii de afaceri au la dispoziție o explicație mult mai detaliată asupra aplicării regulilor Incoterms în legătură cu tranzacții specifice.

Una dintre acțiunile prioritare ICC este de a face ca tehnologia să funcționeze pentru toate entitățile comerciale implicate, în acest sens fiind lansată aplicația mobilă dedicată Incoterms 2020 care include o mare varietate de caracteristici informative, inclusiv cele mai recente actualizări de știri, informații despre evenimente și oportunități de formare.

Sursa: Camera de Comert si Industrie a Romaniei

Citește și:

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu