Activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 iunie la Complexul de Servicii pentru Copiii Strazii din sectorul 3

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 iunie la Complexul de Servicii pentru Copiii Strazii din sectorul 3

In cursul zilei de astazi, 29 mai 2014 , reprezentantii InfoCons -InfoCons impreuna cu reprezentantii Directiei de Ordine Publica din Bucuresti  si reprezentantii Sectiei 12 Politie, au oferite copiilor institutionalizati in cadrul Complexului de Servicii pentru Copiii Strazi din sectorul 3, jucarii, carti, dulciuri , reviste Garfield si articole de imbracaminte.

Activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 iunie la Complexul de Servicii pentru Copiii Strazii din sectorul 3 - InfoCons - Protectia Consumatorilor Activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 iunie la Complexul de Servicii pentru Copiii Strazii din sectorul 3 - InfoCons - Protectia Consumatorilor Activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 iunie la Complexul de Servicii pentru Copiii Strazii din sectorul 3 - InfoCons - Protectia Consumatorilor Activitate desfasurata cu ocazia Zilei de 1 iunie la Complexul de Servicii pentru Copiii Strazii din sectorul 3 - InfoCons - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro ), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu