La multi ani InfoCons! Inca de la inceputurile sale din 2003, InfoCons a devenit rapid vocea cea mai ascultata a consumatorilor romani!

An de an , cu fiecare program reusit, cu fiecare noutate adusa, InfoCons a demonstrat cum se fac campanii reusite, de mare impact.

Odata cu seriile de produse si servicii comparate intre ele , InfoCons a adus protectia consumatorilor la un nivel nou astazi in Romania! Este serviciul de protectie al consumatorilor ale carui date de contact le intalnesti in toate unitatile statului si chiar in cele mai multe unitatile private.

Acum ajuns la varsta majoratului, InfoCons arata o valoare deosebita, si sunt tare curios cum va fi la maturitate!

 

Catalin Cojocaru – Director vanzari

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal