Bucuresti, 24 martie 2015 – In perioada ianuarie-februarie 2015, InfoCons – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia costurilor serviciilor juridice pentru perioada 01.06.2012-01.01.2015 din cadrul Consiliilor Judetene din Romania.

65,85 % din institutiile in atentia carora s-au trimis intrebari, au raspuns la acest studiu.

Din datele care au rezultat in urma studiului, a reiesit faptul ca 37,03% dintre consiliile judetene care au raspuns la acest studiu nu au cheltuit bani pe astfel de servicii juridice.

Toate Consiliile Judetene care au raspuns intrebarilor studiului nostru si care au achizitionat servicii juridice au comunicat folosirea metodei de achizitie directa.

Consiliile Judetene Olt si Braila sunt singurele institutii care nu au comunicat pretul pentru toata perioada de referinta, dar care au optat pentru comunicarea unui pret lunar de 5000 lei si respectiv 8828 lei. Consiliul Judetean Arges a comunicat faptul ca toate contractele si costurile aferente serviciilor juridice de care a baneficiat sunt confidentiale.

Consiliul Judetean Teleorman a cheltuit cei mai multi bani pe servicii juridice si anume 296,000 lei iar Consiliul Judetean Sibiu a cheltuit cei mai putini, mai exact 7800 lei.

servicii juridice

            Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

            Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal