Bucuresti, 10 martie 2015 – In perioada ianuarie-februarie 2015, InfoCons – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia costurilor serviciilor de curatenie pentru perioada 01.06.2012-01.01.2015 din cadrul Consiliilor Judetene din Romania.

73,17 % din institutiile mentionate au raspuns la acest studiu.

50 % dintre Consiliile Judetene care au raspuns la acest studiu nu au cheltuit bani pe astfel de servicii de curatenie.

Din puct de vedere a achizitiei acestor servicii, Consiliile Judetene Tulcea si Harghita au achizitionat aceste servicii de curatenie prin metoda licitatiei publice, restul consiliilor judetene optand pentru metoda atribuirii directe.

Consiliul Judetean Buzau a cheltuit cei mai multi bani pe servicii de curatenie si anume 1,602,612.00 lei, insa acesti bani au fost platiti atat pentru serviciile de curatenie cat si pentru serviciile de paza din perioada mentionata, iar Consiliul Judetean Cluj a cheltuit cei mai putini bani, mai exact 6,494.19 lei.

Slide1

            Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

            Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal