Consiliul Judetean Brasov a cheltuit peste 4 mil de lei in ultimii 3 ani

Bucuresti, 03 martie 2015 – In perioada ianuarie-februarie 2015, InfoCons – InfoCons a realizat un studiu comparativ privind situatia costurilor serviciilor de paza pentru perioada 01.06.2012-01.01.2015 din cadrul Consiliilor Judetene din Romania.

Doar 63,41 % din institutiile mentionate au raspuns la acest studiu.

Din datele care au rezultat in urma studiului, au fost extrase urmatoarele informatii:

– 11,53 % dintre consiliile judetene care au raspuns la acest studiu nu au cheltuit bani pe astfel de servicii de paza.

– 11,53 %din Consiliile Judetene care au raspuns studiului si care au achizitionat servicii de paza au folosit metoda licitatiei publice pe cand restul de 88,47% au optat pentru atribuirea directa, exceptii sau achizitie fara caiet de sarcini.

Consiliul Judetean Brasov a cheltuit cei mai multi bani pe servicii de paza si anume 4,853,260.00 lei iar Consiliul Judetean Suceava a cheltuit cei mai putini, mai exact 92,630.4 lei.

Slide1

Despre: InfoCons – A.N.P.C.P.P.S. Romania – o9atitudine ! – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor.

            Ia atitudine! Cunoaste-ti drepturile si exercita-le apeland 021 9615!

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal