Care este cazul în care nu veți fi despăgubit de compania de asigurări?

  1. Acasă
  2. Știați că?
  3. Care este cazul în care nu veți fi despăgubit de compania de asigurări?

Pentru mai multe detalii, accesați asigurari.infocons.ro.

Compania de asigurări poate fi exonerată de răspundere în cazul unui eveniment de forță majoră. Iată definiția acestui termen:

Termenul de forță majoră se referă la un eveniment extern, imprevizibil, absolut, invincibil, inevitabil, neașteptat și independent de voința părților, invocat de una din părți, dovedit cu documente emise de autorități publice competente, care a împiedicat una din părți să își îndeplinească obligațiile contractuale, deși a depus toate eforturile necesare în vederea îndeplinirii obligațiilor respective. Părțile sunt exonerate de răspundere pentru neindeplinirea sau indeplinirea necorespunzătoare a obligațiilor contractuale, dacă fac dovada că acestea s-au datorat unui caz de forță majoră.

Citește și:

– Ai pensie privată? Care este pilonul la care contribui? Cum funcționează?

– Știi care sunt avantajele pilonului III de pensii?

– Vrei să știi mai multe? Poți să te protejezi singur! Descarcă aplicația gratuită InfoCons pentru Android și IOS!

– Fii cu adevărat și tu cu o9atitudine și ia atitudine!

Nr. de tel – 021.9615 sau *9615

Whats App – 0732.008.969

Mail: [email protected]

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Meniu