• Perioada medie de incubație este de 5-6 zile, adică perioada dintre momentul infectării și debutul simptomelor clinice ale bolii.
    Estimările curente ale perioadei de incubație variază între 1-14 zile.
    Aceste estimări vor fi ajustate pe măsură ce vor fi disponibile mai multe date și studii confirmate clinic.
  • În contextul actual de transmitere intracomunitară, există posibilitatea să fiți infectat și să răspândiți virusul, fără să știți.
    Fiți responsabili și preveniți această situație, respectând recomandările oficiale ale autorităților, publicate pe această platformă.

Sursa : fiipregatit.ro

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal