Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti la „Ziua Portilor Deschise pentru Copii” la sediul M.A.I.

  1. Acasă
  2. Comunicate de presă
  3. Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania – InfoCons au fost prezenti la „Ziua Portilor Deschise pentru Copii” la sediul M.A.I.

Ieri, 1 iunie 2014  reprezentantii InfoCons au fost prezenti in cadrul evenimentul organizat de Ministerul Administratiei si Internelor cu ocazia Zilei de 1  Iunie – `Ziua Porţilor Deschise pentru Copii` ce a avut  loc la sediul M.A.I in intervalul orar 10.00 -13.00.

Reprezentantii InfoCons au oferite celor peste 2.000 de copiii produse  constand in: dulciuri, jucarii, reviste Garfield si materiale informative educative realizate pe diferite teme.

 Toate materialele mentionate mai sus au fost oferite in cadrul  standurilor Partenerilor organizatiei :  Directia de Ordine Publica din Bucuresti si Institutului de Cercetare si Prevenire a Criminalitatii.

Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la `Ziua Portilor Deschise pentru Copii` la sediul M.A.I. - Protectia Consumatorilor Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la `Ziua Portilor Deschise pentru Copii` la sediul M.A.I. - Protectia Consumatorilor Reprezentantii A.N.P.C.P.P.S. Romania - InfoCons au fost prezenti la `Ziua Portilor Deschise pentru Copii` la sediul M.A.I. - Protectia Consumatorilor

InfoCons – InfoCons (www.protectia-consumatorilor.ro), unica organizatie din Romania cu drepturi depline in Consumers International, este o asociatie de consumatori neguvernamentala, reprezentativa, de drept privat, fara scop lucrativ, cu patrimoniu distinct si indivizibil, independenta, intemeiata pe principii democratice, ce apara drepturile consumatorilor – membra fondatoare a Federatiei Asociatiilor de Consumatori.

FII INFORMAT! IA ATITUDINE! – 0219615

Descarca aplicatia InfoCons

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal

Descarca aplicatia InfoCons
Meniu