Campanii de educare sustinute in perteneriat cu Ogilvy

Anul trecut a fost extraordinar sa intalnim o organizatie foarte activa si dinamica care a reusit sa duca la bun sfarsit o serie de campanii educationale in Romania. Am inceput colaboarea in cadrul proiectului educational Scoala lui Andrei initiat de Petrom, un program destinat scolilor generale din Romania cu scopul de a creste nivelul de educatie eco-civica si implicare in comunitate al elevilor din clasele I-VIII. In cadrul acestui proiect specialistii InfoConsau reusit sa intocmeasca o evaluare a stadiului in care se afla scolile din Romania din punct de vedere al eficientei energetice. Acest tip de demers a fost realizat pentru prima oara in Romania pentru institutiile de stat.

In cadrul InfoCons am intalnit o echipa cu initiative deosebite care pot genera o schimbare de atitudine in Romania daca isi vor gasi sustinerea atat in randul publicului larg cat si al autoritatilor.

Cu siguranta ca vom continua colaborarile intre Ogilvy si InfoCons si in viitor cu atat mai mult cu cat Ogilvy a deschis de anul trecut un nou business practice – Ogilvy Earth – care are ca scop sprijinirea companiilor de a-si dezvolta un business sustenabil.

Alina Stanciu
Managing Director, 2010 
Ogilvy Public Relations Worldwide/ Bucharest

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal