Materialele tipărite au fost diseminate atât în instituţii la nivel central şi local, cât şi cu ocazia diverselor evenimente la care A.N.P.C.P.P.S. România a participat (în aerogări, cu sprijinul reprezentanţilor Poliţiei Romane şi ai Poliţiei Romane de Frontieră, la diverse sărbători locale, de genul Zilele oraşului etc.). De asemenea, materialele au fost distribuite şi în Centrul Expoziţional Romexpo, la fiecare expoziţie, pe baza unui Protocol cu Centrul Romexpo, în aeroporturile Henri Coandă, Aurel Vlaicu şi celelalte aeroporturi din ţară, cât şi în Reţeaua Naţională INFO EU-RO, reţea de educare şi informare a consumatorilor şi cu ajutorul partenerilor Campaniei “o9atitudine!`.

Locații Diseminare Materiale: Descarcă lista în format PDF

InfoCons (www.infocons.ro), unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercita-le apelând 021 9615!*

*Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom

Pe același subiect

Distribuie

InfoCons (www.infocons.ro) – Asociație Națională de Protecția Consumatorilor, unica organizație din România cu drepturi depline în Consumers International, este o asociație de consumatori neguvernamentală, apolitică, reprezentativă, de drept privat, fără scop lucrativ, cu patrimoniu distinct și indivizibil, independentă, întemeiată pe principii democratice, ce apără drepturile consumatorilor – membră fondatoare a Federației Asociațiilor de Consumatori.

Fii informat! Ia atitudine! Cunoaște-ți drepturile și exercită-le apelând 021 9615!* din orice rețea fixă sau mobilă sau *9615** din orice rețea mobilă!

**Număr de telefon apelabil din orice rețea fixă sau mobilă cu tarif normal în rețeaua Telekom
***Număr de telefon apelabil din orice rețea mobilă cu tarif normal